Claris FileMaker Pro


Wat is het: Claris FileMaker Pro is krachtige software waarmee u eenvoudig uw eigen apps op maat maakt voor naadloos gebruik op een iPad, iPhone, Windows-computer, Mac en het internet.

Wie gebruikt het: bedrijven, non-profitorganisaties, onderwijsinstellingen en teams op afdelingen.

Waarvoor wordt het gebruikt: voor het maken, beheren en delen van informatie met uw team.

• Maak apps op maat voor iPads, iPhones, Windows-computers, Macs en het internet.

• Gebruik uw apps op Windows- en Mac-computers.

Laat u inspireren door de ingebouwde startklare oplossingen voor het beheer van contactpersonen, inventarissen, projecten en meer.

Claris FileMaker Go

Wat is het: met Claris FileMaker Go kunt u apps op maat op iPads en iPhones gebruiken. Gratis verkrijgbaar in de App Store.

Wie gebruikt het: iedereen die onderweg verbinding wil maken met diens gegevens zodat informatie eenvoudig kan worden gedeeld met het team.

Waarvoor wordt het gebruikt: voor het uitvoeren van diverse taken zoals het controleren van de inventaris in het magazijn, het maken van facturen tijdens bezoeken aan klanten, het uitvoeren van inspecties ter plaatse, en meer.

Claris FileMaker Server


Wat is het: Claris FileMaker Server is een snelle, betrouwbare serversoftware.

Waarvoor wordt het gebruikt: voor het veilig delen van uw apps op maat met groepen gebruikers  van Claris FileMaker Pro, Claris FileMaker Go en Claris FileMaker WebDirect.

• Eenvoudige installatie en 24/7 beschikbaarheid. Verkrijg op elk moment betrouwbare toegang tot uw gegevens.

• Industriële beveiliging: verifieer uw identiteit via Active Directory/Open Directory, gebruik SSL-codering voor een veilige gegevensoverdracht en beveilig gegevens die worden gehost op Claris FileMaker Server met een AES 256-bits codering (vereist Claris FileMaker Pro Advanced).

• Webtechnologie: gebruik Claris FileMaker WebDirect om interactieve apps op maat in een webbrowser uit te voeren. Of gebruik Custom Web Publishing om aangepaste, gegevensgestuurde websites met PHP of XML te maken.

• ODCB/JDBC-ondersteuning: deel gegevens met andere programma's via servergebaseerde ODBC/JDBC-ondersteuning.